Apua apua! Kesä lähestyy jo loppuaan enkä ole juuri muuta kerennyt tehdä kuin juosta koiranäyttelyissä ja olla koiraleireillä. Kaikki viikonloput on täynnä tekemistä. Kesällä pitäsi minun milestä olla tupla määrä viikonloppuja.
Maailmanvoittajanäyttelyssä Tukholmassa kävimme piipahtamassa heinäkuun alussa. Matkaan lähdimme Lahdesta auto täpö täynnä Jossu, Safiiran, Lauran ja Juliuksen kanssa. Turun kautta laivalla yli ja Tukholman satamasta suunnistimme suoraan thai ridgebackien erikoisnäyttelyyn, jonne oli ilmoitettu 13 thai ridgebackiä. Tuomarimme oli saapunut rodun kotimaasta eli Thaimaasta. Ja Julius oli taas tapansa mukaan ROP, mutta kyllä tämä ROP tuntui paljon hienommalta kuin mikään muu voitto Juliuksen näyttelyuran aikana. Kehässä oli varmasti thai ridgebackien parhammisto ja tuomari oli rodun kotimaasta eli varmasti tunti rodun. Ja kaiken lisäksi saimme auton lisätäytteeksi ihania palkintoja.
1759633.jpg
Erkkarin VSP Faina ja ROP Julius

Seuraavana päivänä olikin sitten maailmanvoittajanäyttely koitos, jossa tuomarina toimi Paolo Dondina Italiasta. Tällä kertaa Julius ei ollut tapansa mukaan ROP. Tuloksena oli valioluokan voitto, mutta ei sitten muuta. Voitto meni siniselle Venäläiselle urokselle. Mutta kokonaisuudessaan meillä oli upean mahtava reissu, josta haluan kiittää Jossua ja Lauraa sekä Juliuksen isän omistajia Nadine ja Angelika Capranoa. Niin ja kaiken lisäksi Jossu pääsi junior handlerin maailmanmestaruus finaalissa 9 maailman parhaan junior handlerin joukkoon joka on mahtava suoritus tältä taitavalta junior handleriltä. Jossulla on vielä edessä upea kilpailu-ura junior handlerissä.
1759603.jpg
Reissuun lähdössä. Kuvassa Julius, Anna, Safiira ja Jossu.