Kiirettä on meillä pitänyt ja siksi blogin päivitys jäänyt hieman retuperälle. Mutta tässä yhteenveto meidän loppuvuodesta.27.10.2007 olimme Juliuksen kanssa Lahden KV näyttelyssä. Julius oli rotunsa paras ja pääsimme ryhmässä vielä hienosti kuuden parhaan joukkoon, mutta loppuvaiheessa karsiinnuimme. Seyraavana päivänä 28.10 olimme Juliuksen kanssa Janita Leinosen agility tehokoulutuksessa, jossa saimme runsaasti uutta ja hyödyllistä tietoa agilityharrastukseemme.

10.11 lähdimme Päijät-Hämeen kennelkerhon porukan kanssa tutustumaan Aptus koirakylpylään. Minulla oli mukana Julius, joka ei ikinä ollut vielä suostunut uimaan. Aptus koirakylpylä oli todella hieno ja siisti paikka, jossa ei todellakaan haissut märkäkoira. Julius ui hienosti monta kertaa altaan päästä päähän uittajan ja kelluntaliivien auttaman. Ihana paikka, jonne menemme varmasti uudestaan.

1171738.jpg

1171742.jpg

Jyväskylän näyttelyssä 18.11 Julius oli taas rotunsa paras. Tuomarina Jyväskylässä toimi thai ridgebackeihin Thaimaassakin thai ridgebackejä arvostellut Kirsti Laamanen.

5.12 Juliukselle paljon paljon onnea 3-vuotis syntymäpäivänä. Lahjaksi herralla kävi oma hieroja.

8.12 oli messukeskuksen voittajanäyttely. Näyttelyyn oli ilmoitettu yhteensä 13 thai ridgebackiä. Julius oli paras uros 2 ja elämänsä ensimmäisen vara-cacibin. Voittajatitteliä ei tällä kertaa tullut, mutta hyvälle koiralla, Sokratekselle, hävittiin ;-)

1171746.jpg

Seuraavana viikonloppuna olikin sitten pohjoismaiden voittajanäyttely Tukholmassa. Sinne suunnistimme Aulin, Juuson ja Tiinan kanssa. Julius oli hyvin mallikelpoisesti laivalla, vaikka olikin pitkä aika olla pissimättä, kun herra ei suostunut kannelle tekemään tarpeitaan. Näyttelyssä Julius oli hienosti rotunsa paras eli best i rasen ja sai siis samalla pohjoismaiden voittaja- ja Ruotsin valio tittelit. Kiitoksen Aulille, Juusolle ja Tiinalle hauskasta reissusta.

Tässä hiemen meidän vuoden 2007 näyttelysaldoa:

9 x ROP

1 x RYP 1

1 x RYP 4

1 x PU 2

Pohjoismaiden voittaja ja Ruotsin muotovalio.

Hyvää uuttavuotta kaikille kaksi- ja nelijalkaisille!!!