Tinkan kanssa olin viime keväänä koiratanssin alkeiskurssilla ja tänä syksynä meillä oli tarkoitus jatkaa harrastusta koiratanssin jatkokurssilla. Valitettavasti meidän ohjaajamme Reija Puolakka joutui onnettomuuteen ja kurssi peruuntui. Päätimme kuitenkin koiratanssista kiinnostuneiden ihmisten kanssa harjoitella porukalla koiratanssia Lahdessa Renkomäen hallilla. Nyt olemme kahtena torstaina kokoontuneet ja harjoitelleet yhdessä koiriemme kanssa koiratanssia.

Koiratanssi on yksi meidän lempiharrastuksiamme ja olenkin aikalailla hurahtunut siihen. Itseäni koiratanssissa viehättää se, että siinä saa itse vapaasti koiran ehdoilla keksiä liikkeitä. Esim. Tinka on kova tyttö hyppimään, joten Tinkan koiratanssi ohjelmassa on paljon eri hyppyjä. Julius taas on verkkaisempi ja tykkää esim. nousta kahdelle jalalle seisomaan, joten Juliuksen bravuri on takajaloilla "tanssiminen".

Olemme olleet Tinkan kanssa yhdessä koiratanssiesityksessä Lahti tanssii tapahtumassa. Huomenna, lauanataina 15.9 meidän on tarkoitus esiintyä Kouvolassa Lemmikkilauanatai tapahtumassa. Täällä olisi tarkoitus esiintyä molempien koirieni kanssa. Juliuksella on kappaleena Pink Panther ja Tinkalla Elviksen Teddy Bear.

900790.jpg