Tänä viikonloppuna oli todellinen agility viikonloppu. Meillä oli Tinkan kanssa kahdet agilitykisat, lauantaina ja sunnuntaina. Julius oli tietysti molempina päivinä kannustamassa äiskää.

Lauantaina ratavirheitä tuli yhteensä kolme. Pari kieltoa tuli, kun Tinka päätti kesken radan lähteä katsomaan kannustajiaan. Sunnuntaina kerkesimmekin sitten suorittaa kaksi hyppyestettä, joiden jälkeen Tinka huomasi kehän laidalla makkaratarjoilun ja päätti, että ensisijalle tulee makkara ja vasta toisena on agility. Siispä neiti juoksi kehästä ulos makkaroiden luokse ja tuloksena siis hylky.

Vaikka kisat menivätkin meidän osalta hieman alakanttiin, oman agilityseuramme Villähteen agilityurheilijoiden menestys oli osittain erittäin upea. Kiitokset kaikille upeasta kannustusjoukkueesta ja spesiaalikiitokset Riikulle ja Lauralle myös koiranaulakoina toimimisesta ;-) "Verenmaku suussa"

Ammu-neiti osallistui lauantaina ensimmäisenä thai ridgebackinä luonnetestiin, jossa neiti todettiin hyvin selväjärkiseksi koiraksi varustettuna hyvällä hermorakenteella.889773.jpg