Maanaisin meillä on aina Villähteen koululla agilityharkat. Tinkan kanssa olen harrastanut agilityä noin nelja vuotta ja Juliuksen kanssa vasta noin vuoden. Tinka on siis vanha konkari, ja Julius ihan vasta-alkaja. Tämän viikkoisissa harkoissa pääsin itse rakentamaan radan leirillä tekemiemme ratojen pohjalta. Olimme Tinkan kanssa siis pari viikkoa sitten agilityleirillä Hauholla, Hauhovissa. Siellä saimme paljon uusia treenivinkkejä valmentajaltamme Aino Pikkusaarelta.

VAU:ssa meidän treeniryhmämme valmentajana toimii Riia-Noora. Hänelle suuri kiitos pitkästä pinnasta varsinkin vauhti-herra Juliuksen suhteen. Juliuksella on usein tapana saada kesken radan juoksuhepuleita, jolloin ei kuunnella äiskää, eikä kyllä ketään muutakaan. Silloin on vaan kiva juosta ympyrää niin lujaa kuin jaloista pääsee. Nyt herralla on kuitenkin alkanut pikkuhiljaa jokin järki päähän löytyä ja toivottavasti tämä kehitys jatkuu, niin jospa me Juliuksenkin kanssa joskus päästään kisaamaan.

Tinkan pienoinen ongelma ajoittain harkoissa on makupalojen kerjääminen. Aina välillä pitää tietysti kesken harjoittelu mennä katsomaan, että jospa joltain liikenisi nälkäiselle koiralle syötävää ;-)

 

889772.jpg