Jonkin verran on aikaa kun blogia olen kirjoitellut, ja siinä välissä onkin paljon tapahtunut. Meidän perheemme kasvoi pienen silkkiterrieri pojan verran. Uuden tulokkaamme nimi on Robin eli virallisemmin Tel Qessier Light if Luxyry. Robin on mitä rohkein ja villein pieni terrieri, ja tulee erinomaisesti isoveljen ja -siskon kanssa toimeen. Pari kertaa olemme jo Robinin kanssa kerenneet match showssa käydä, ja paras sijoitus on ollut BIS2. Robinin kasvattajat ovat Saana ja Tarja Telkkälä. Kiitokset teille ihanasta pikku miehestä!1694656.jpg

Juliuksen kanssa olemme näyttelyitä kierrelleen, ja Julius on titteleitään taas kerryttänyt. Kesäkuun alussa olimme Lauran ja Jossun kanssa Tallinnassa Eestin voittajanäyttelyssä, jossa Julius oli ROP tullen Eestin voittajaksi ja valioksi.

Juhannuksen vietimme Reijan, Saana, Tarjan ja Jennan sekä Juliuksen sekä 10 silkkiterrierin voimin Rovaniemellä, jossa osallistuimme hauskan pidon lisäksi Rovaniemen juhannusnäyttelyyn. Lauantaina meidän auton silkit olivat upeasti ROP ja VSP sekä kennel Curiosityn kasvattajaryhmä BIS4. Julius oli sunnuntaina ROP. Thaikku tuomarina toimi Marjatta Pylvänäinen-Suorsa. Kiitokset Telkkälöille sekä Jennalla hauskasta juhannuksesta.
1694675.jpg

Iloista kesän jatkoa kaikille! Ensi viikonloppuna onkin sitten maailmanvoittajanäyttely, jonne olemme Laura, Jossun, Safiiran ja Juliuksen kanssa suunnistamassa. Lisää siitä sitten ensi viikolla.